Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un rădăuţean a accidentat mortal o bătrână, în judeţul Sălaj. „Efectiv nu am văzut-o”

accidentUn bărbat, în vârstă de 46 de ani din municipiul Rădăuţi, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, marţi seară, în localitatea Glod din judeţul Sălaj. El se afla la volanul unei autoutilitare când, la un moment dat, o femeie de 73 de ani i-a apărut în faţă, iar rădăuţeanul nu a mai putut frâna la timp, izbind-o cu putere. Bătrâna a murit în ciuda resuscitărilor medicilor care au ajuns la locul accidentului abia după o oră. Femeia coborâse dintr-un autobuz şi a traversat strada fără să se asigure.

like-facebookAccidentul s-a petrecut la ora 19.06, când Costel B., de 46 de ani, din Rădăuţi, judeţul Suceava, a condus o autoutilitară pe DN 1C, în localitatea Glod pe o porţiune de drum în aliniament, şi  a acroşat-o pe Cornelia P., de 73 de ani, din Ileanda, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Şoferul rădăuţean nu era băut.

radauteanEfectiv nu am văzut-o şi era în mijlocul drumului. Eu ştiu ce căuta acolo…Am sunat la 112, dar a venit ambulanţa abia după 50 de minute”, a declarat rădăuţeanul.

Pe numele lui Costel B. a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*