Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Audi burduşit cu ţigări în valoare de aproximativ 8.000 de lei

tigari ascunse 4Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi pe timpul executării unei misiuni specifice au identificat şi oprit pentru control,marţi, pe raza localităţii  Vicovu de Sus,  un autoturism  marca “Audi” condus de cetăţeanul român Adrian J., de 22 ani, domiciliat pe raza judetului Suceava.

În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră asupra autoturismului s-a descoperit în interiorul acestuia 12 colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Şoferul şi autoturismul au fost conduşi la sediul poliţiei de frontieră din Vicovu de Sus unde, în urma inventarierii coletelor,  a rezultat cantitatea de 7.800 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, de diferite mărci.

În timpul cercetărilor efectuate s-a stabilit că la activitatea infracţională a mai participat o persoană şi anume  N. Aurel,  în vârstă de 55 de ani, domiciliat în oraşul Vicovu de Sus.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 78.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Totodată, autoturismul folosit în activitatea infracţională, în valoare de aproximativ 7.000 lei,  a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*