Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Focuri de armă la Feteşti. Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi cu coasa

politistiS-au tras focuri de armă, luni, pe raza localităţii Feteşti. Doi poliţişti din cadrul  Secției 8 poliție Rurală Adâncata, se aflau pe raza localității Fetești, unde efectuau investigații cu privire la un furt comis de persoane necunoscute  dintr-o locuință.  În acest timp, Sebastian P., de 28 ani, localnic, cunoscut cu antecedente penale şi bănuit de comiterea mai multor furturi,  la vederea poliţiştilor, le-a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, după care a fugit.

like-facebookPoliţiştii au pornit în urmărirealui, iar acesta s-a refugiat în şura  unui cetăţean, unde cu o coasă i-a ameninţat pe aceştia, fapt pentru care s-a folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Sebastian P. a fost  prins şi imobilizat, fiind condus la sediul poliţiei.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava,  care a  preluat cercetările faţă de autor, sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de : „ultraj’’, fiind  emisă  ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca la 28.10.2014, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Sebastian P.  a fost introdus  în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava.

„Cercetările vor fi extinse faţă de P. Sebastian, bănuit de comiterea mai multor furturi pe raza de competenţă şi în funcţie de materialul probator administrat se va dispune procedural”, spun reprezentanţii Poliţiei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*