Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

FOTO Am trăit să o vedem şi pe asta. O rădăuţeancă a ascuns ţigările de contrabandă în saci cu boabe de porumb

tigari2Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, ascunse în saci cu boabe de porumb 300  pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Persoana în cauză  a  fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Duminică, în jurul orei 01.00 s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară,  Violeta A., în vârstă de 40 de ani, din Rădăuţi, călătorind cu un autoturism  marca „VW ”.

tigari3Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.like-facebook

Astfel, în portbagajul maşinii au fost descoperiţi mai mulţi saci cu făină în care erau ascunse, 300 pachete de ţigări, marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din România.

Ţigările în valoare de 366 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia  a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de  5.000 lei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*