Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO Trei suceveni au alergat la o cursă de maraton în Anglia. Vezi ce rezultate au obţinut!

suceveni la maratonTrei alergatori suceveni, castigatori ai primei editii Ultrabug, ultra-maraton de 100km organizat in luna iunie la Fundu Moldovei, au participat sambata, 25 octombrie, la o cursa de lunga distanta in comitatul Suffolk situat in sud-estul Angliei.
Daniel Ceobanu din Suceava a participat la cursa de semi-maraton, iar Constantin Lucutar (Campulung Moldovenesc) si Relu Orheanu (din Gura Humorului, in prezent locuieste in Campia Turzii) au alergat la ultra-maraton – 33 mile (aproximativ 53km). Cursa s-a desfasurat pe coasta Marii Nordului si a inclus si o portiune de alergare pe plaja.
like-facebookCu o vasta experienta in alergarile montane, cei trei s-au aratat entuziasmati de aceasta cursa desfasurata intr-un cadru cu care nu sunt in mod normal obisnuiti. Desi traseul nu a inclus mari diferente de nivel, portiunile de alergare pe nisip si pietris au testat in cateva ocazii calitatile tehnice ale alergatorilor suceveni. Cu toate acestea, ei au obtinut rezultate demne de mentionat: Daniel a obtinut locul 22 dintr-un total de 214 alergatori la semi-maraton, iar Relu a ajuns al 10-lea la cursa de ultra-maraton. Din pacate, datorita unei erori de traseu, Costel nu a reusit sa termine cursa.
Cei trei suceveni s-au declarat incantati de experienta, in special de peisajele traseului, organizarea concursului si atmosfera generala.
In afara cursei din Suffolk, parte a premiului oferit de organizatorii Ultrabug, Daniel, Relu si Costel au avut ocazia sa viziteze Windsor, Eton, Oxford si Londra.

Potrivit organizatorilor, pregatirile pentru Ultrabug 2015 au inceput – inscrierile la cursa de 100km (3 zile) sunt in plina desfasurare. Cursa de la Fundu Moldovei se va desfasura intre 5 – 7 iunie 2015.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*