Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

S-au împărţit premiile pentru campionii în business din Moldova. O firmă din Suceava a primit un premiu special

baniCea mai importantă publicaţie de business din România, Ziarul Financiar, împreună cu fondul de investiiţii Enterprise Investors, Banca Comercială Română, firma de consultanţă şi audit PwC şi Fundaţia Triple Helix, au premiat, marţi, la Iaşi cele mai dinamice companii din regiunea Moldova în cadrul unei conferinţe care a avut loc la Hotelul Internaţional. Peste 5.000 de companii au îndeplinit criteriile selectate la nivel naţional pe regiunea Moldova (Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea).

like-facebookPremiile Campioni în Business se acordă în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului net, a numărului de angajaţi şi a solidităţii afacerii. Potrivit Mediafax, sunt selectate doar companiile profitabile deţinute de întreprinzători locali, cu peste 10 angajaţi.

Din judeţul Suceava a fost premiată compania Betty Ice SRL. Aceasta a obţinut un premiu special „Ambiţie în afaceri”. Compania, specializată în fabricarea îngheţatei, a înregistrat o cifră de afaceri în 2013 de 86,7 de milioane de lei, în scădere cu 8% faţă de anul anterior şi cu un profit net în creştere cu 762% faţă de 2012. Firma avea 689 angajaţi în 2013.

Campioni în Business este un program dedicat antreprenoriatului, care descoperă, promovează și premiază cei mai de succes antreprenori români.

Campioni în Business reunește în fiecare an, în cadrul unor conferințe regionale, performeri ai mediului de business din România, dar și investitori și consultanți financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunității precum și studii de caz.

În cadrul a trei evenimente anuale, în Cluj, Iași șiBucurești, Campioni în Business premiază modele de business si antreprenori care au avut curajul să investească și să creadă în misiunea lor, au creat locuri de muncă și au contribuit semnificativ la dezvoltarea economică a țării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*