Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Sucevean prins cu o autoutilitară în care erau ascunse aproape 190.000 de ţigarete de contrabandă

tigari contrabandaÎn urma unui control în trafic, polițiștii din Neamț au depistat un bărbat care avea disimulate într-o autoutilitară aproape 190.000 de țigarete de contrabandă.

Vineri seară, polițiștii din cadrul I.P.J. Neamț au depistat în trafic o persoană care transporta țigarete de contrabandă.

like-facebookCel în cauză, un bărbat de 25 ani, din județul Suceava, a fost depistat de polițiștii de investigare a fraudelor și polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Neamţ, pe DN 15C, în timp ce conducea o autoutilitară.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit 189.900 de ţigarete de contrabandă provenite din Republica Ucraina şi Moldova, disimulate într-un  compartiment special amenajat în interiorul autoutilitarei.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări, iar la solicitarea polițiștilor, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar prin instituirea interdicţiei de a părăsi judeţul Suceava.

În cauză a fost dispusă măsura indisponibilizării autovehiculului utilizat, iar ţigările au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*