Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

A crezut că va primi gratuit produse de curăţenie, dar a rămas fără toate economiile sale

masina politiePoliţia municipiului Suceava a fost sesizată, vineri, de o localnică de 74 ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de aproximativ 1.000 lei.  Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 15.00, în timp ce se afla la domiciliu, partea vătămată a primit în apartament o persoană de sex feminin necunoscută, sub pretextul că oferă gratuit pensionarilor produse de curăţare. Partea vătămată împreună cu femeia necunoscută au intrat în bucătărie, au închis uşa şi au discutat despre produsele din oferta prezentată aproximativ 30 minute, timp în care uşa locuinţei a rămas închisă, dar neasigurată.

like-facebookLa scurt timp după plecarea persoanei necunoscute, victima a constatat lipsa sumei de 1.000 de lei, a unui card bancar cu suma de 30 lei și a plicului cu codul PIN al cardului.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*