Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

VIDEO Nunta care a înnebunit internauţii. A fost nunta anului în Siret!

nuntaO filmare cu nunta a doi tineri suceveni, care a avut loc în luna mai a acestui an, a înnebunit internauţii. Videoclipul a stârnit foarte multe reacţii pozitive, mai ales pe paginile de socializare.
like-facebookPovestea de dragoste a celor doi miri, Alin (30 ani) şi Carmen (28 ani) Popovici, a început în anul 2012, când s-au cunoscut într-un club. În acest an, pe 24 mai,  au decis să-şi pună pirostriile. Alin este absolvent al Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică, iar Carmen este programator la o firmă de IT din Cluj.

Nașii de cununie au fost: un om de afaceri din Rădăuți,  Ionel şi Lăcrimioara Leviţchi, un cuplu din Cluj, Florentina şi Radu Chirilă, prieteni de-ai celor doi, şi sora şi cumnatul mirelui, Alina şi Gheorghe Dobincă.

Nunta a avut loc la un cort transparent, iar cei mai mulţi dintre internauţi au catalogat-o ca fiind „Nunta anului în Siret”.

Toată lumea a fost entuziasmată, atât de petrecerea care a fost, cât şi de locație, verdeața multă şi cu un cort transparent splendid”, a spus Alin Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*