Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Un bărbat căruia trei tineri i-au furat telefonul mobil a pornit în urmărirea lor

politie furtUn bărbat de 65 ani, din orașul Cajvana, a sesizat Poliția, joi seară, despre faptul că, în cursul zilei a fost victima unui furt de telefon. Polițiștii deplasați la faţa locului, au identificat pe raza satului Soloneț, comuna Todireşti, un atelaj hipo, în care se aflau trei persoane și care era urmărit de victimă cu o autoutilitară.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit că un minor de 15 ani din comuna Mitocu Dragomirnei, aflându-se împreună cu alţi doi minori din comuna Comănești, în orașul Cajvana pentru a vinde bureți, a intrat în gospodăria persoanei vătămate care a achiziționat bureți și într-un moment de neatenție a soției persoanei vătămate, i-a sustras acesteia dintr-un buzunar, un telefon mobil  în valoare de 100 lei. Celelalte două persoane au declarat faptul că nu au știut despre faptul că minorul a sustras telefonul, care a fost găsit asupra acestuia, fiind restituit persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, ce urmează a fi soluționat procedural”, se arată înttr-un comunicat al IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*