Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Două firme din judeţ ar putea pierde un contract extrem de bănos pentru că au distribuit elevilor cornuri vechi

lapte si cornDouă firme din judeţul Suceava riscă să piardă un contract extrem de bănos pe care l-au câştigat în judeţul Vaslui pentru că au distribuit elevilor cornuri vechi. Mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Vaslui au reclamat la Inspectoratul Şcolar proasta calitate a cornurilor oferite de cele două firme din judeţul Suceava care au câştigat licitaţia pentru Programul ”Cornul şi laptele”, elevii refuzând să le mănânce, mai multe zile la rând, pe motiv că sunt vechi.

like-facebookDin ce au reclamat elevii, acel corn nu arăta prea bine. Copiii nu l-au mâncat câteva zile la rând şi, de aceea, credem că trebuie făcut ceva. Nu este problema noastră de unde este adus acest produs. El trebuie să corespundă din punct de vedere calitativ”, a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plăcintă.

Conducerea Consiliului Judeţean Vaslui a luat, deja, legătura cu reprezentanţii firmelor  şi i-a ameninţat cu rezilierea contractului dacă nu rezolvă problema. Distribuirea cornului în unităţile de învăţămânnt vasluiene, din cadrul Programului ”Cornul şi laptele”, se face de către o asociere de două SRL-uri din judeţul Suceava, care a câştigat licitaţia pentru aprovizionarea şi distribuirea produselor de panificaţie pentru cei 52.572 de elevi şi preşcolari din judeţul Vaslui. Este vorba despre  SC Parisiene a la vys SRL Fântâna Mare şi SC Buzdea SRL Fălticeni.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*