Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Şapte şoferi au rămas fără permise, în urma unei razii, pentru că au urcat băuţi la volan

razie politie (1)În perioada 10 -12octombrie, Serviciul Rutier Suceava din cadrul IPJ Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ în scopul depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare. Au fost aplicate 195 de amenzi în valoare de 44.760 de lei şi au fost reţinute 19 permise, dintre care şapte pentru alcool.  Un bărbat de 31 ani, din comuna Vultureşti, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Armatei din municipiul Fălticeni și având o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

like-facebookSâmbătă, în jurul orei 01.58, pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea autoturismul și având o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool Duminică, ora 03.45, un bărbat din oraşul Liteni, a fost depistat de polițiști conducând autoturismul pe DJ 208 C, pe raza oraşului Liteni și având o alcoolemie în valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, ora 02.00, polițiștii au depistat în trafic pe str. Mărăşeşti, din municipiul Suceava, un tânăr de 21 ani, din comuna Stulpicani, care conducea autoturismul cu număre de  circulaţie provizorie expirate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*