Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Vezi cum va fi vremea la Suceava în următoarele două săptămâni!

vremea toamnaAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 13-26 octombrie. Dacă în săptămâna 13-19 octombrie meteorologii aşteaptă o vreme călduroasă, specifică, mai degrabă, unui sfârşit de vară, după care vremea se va răci brusc.

like-facebookPrimele 3-4 zile ale intervalului de prognoză vor fi caracterizate de o încălzire a vremii, cu maxime de la 20 de grade pe 13 octombrie la 23 de grade pe 16 octombrie, în medie, iar valorile termice nocturne minime vor creşte de la 7 grade pe 23 octombrie la 13 grade pe 17 octombrie. Ca urmare a unui proces de răcire, a doua săptămână debutează prin revenirea la un regim termic normal, caracterizat prin medii ale temperaturilor maxime de 16 grade şi respectiv ale temperaturilor minime, de 6 grade. Ulterior, se estimează oscilaţii de mică amplitudine de la o zi la alta, fără ca media temperaturilor maxime să mai depăşească 20 de grade.

Va ploua local între 15 şi 18 octombrie, iar ploi slabe vor mai fi posibile în 21 octombrie. Pentru restul intervalului de prognoză, probabilitatea de ploaie va fi foarte redusă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*