Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Cum e viaţa Ursului Carpatin? “Aşa cum unii merg la fabrică, alţii se duc la birou, eu intru în cuşcă sa bat oameni!”

ursulEste unul dintre cei mai temuti luptatori din Romania, nu stie ce inseamna durerea fizica, iar de curand a reusit sa obtina o victorie intr-o gala de MMA, pentru care s-a pregatit draconic. Au fost zece saptamani de foc, dar efortul a meritat! Gheorghe Ignat, cunoscut mai bine in lumea sportului de contact ca si “Ursul Carpatin”, a reusit o performanta rara, zilele trecute, dupa ce a participat la o gala de MMA la Botosani. Romanul si-a spulberat adversarul, venit din Ungaria, in doar 30 de secunde. “Ursul Carpatin”, care este si campion European la Sambo, a tras din greu pentru acest meci.

like-facebook“A fost un meci intre doua natiuni, intre noi si unguri, pe care l-am castigat. Trei lupte fiind luate de noi si doua de ei. Ce pot spune decat ca multumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile si echipei mele in frunte cu antrenorii Daniel Ungureanu si Maximilian Croitoru, am avut un suport extraordinar din partea publicului a fost grozav. In rest sunt foarte motivat, cei trei prunci ai mei ma motiveaza sa continui lupta, probabil voi lupta in decembrie la sala polivalenta din nou astept confirmare din partea organizatorilor”, ne-a spus increzetor Gherghe Ignat.

Sportivul roman ne-a spus ca s-a simtit mandru ca reusit sa ii bata pe unguri, mai ales ca in sala era sustinut de apropiatii sai.

ursul carpatin“Presiunea a fost imensa deoarece am luptat sub privirea celor apropiati si a catorva mii de suceveni. Pregatirea a fost intense, am mers la Radauti si Suceava. 10 saptamani am batut drumul de la Suceava la Radauti special pentru acest meci. De la urmatoarea gala astept o victorie, dar la fel nu vreau sa ies in fata cu declaratii efervescente pentru ca nu e felul meu si mai mult decat atat e bine sa stam smeriti sa mergem acolo sa ne facem meseria si dupa sa se vada rezultatele. E munca mea. Asa cum unii merg la fabrica, altii se duc la birou, eu intru in cusca sa bat oameni… e meseria mea, asta am invatat, stiu ca pare dur, dar e un sport ca toate celelalte bine organizat cu reguli si asa mai departe”, a mai explicat luptatorul. Este mare cat un munte, iar cand adversarii il vad in ring paralizeaza de frica. Putini isi pot imagina ca “Ursul Carpatin” poate izbucni in plans ca un copil. “Sunt putine situatiile cand ma stiu sa fi plans, dar nasterea fiilor mei fac parte din aceste momente, cand fiind coplesit de emotie am plans de fericire. Lucrurile se schimba, la fel si prioritatile cand apar juniorii”, ne-a povestit luptatorul.

El a vrut sa transmita un mesaj tuturor parintilor, ca acestia sa se bucure de copii lor indiferent de greutatile cu care se confrunta. “Viata nu este usoara si cateodata trebuie sa ne sacrificam pentru pruncii nostri, dar merita orice sacrificiu oricat de greu ar fi trebuie sa fim multumitori Lui Dumnezeu pentru ei”, a mai spus spotivul.

Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*