Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tânără bătută şi ameninţată de fostul concubin din Rădăuţi. Poliţiştii l-au reţinut

accident politieUn tânăr de 23 de ani a fost reţinut de poliţiştii suceveni după ce a bătut-o şi a ameninţat-o pe fosta sa concubină. Luni,  Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de o localnică de 41 ani, despre faptul că mai multe persoane i-au pătruns fără drept în locuință, unde se află doar fiica ei, împreună cu cei doi copii.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de lini, un tânăr de 23 de ani și doi minori, unul de 16 ani și celălalt de 14 ani, toţi din localitate, au pătruns fără drept, în locuința părții vătămate, unde tânărul a amenințat-o cu acte de violență  pe fiica reclamantei de 17 ani, cu care a avut o relație de concubinaj și care se afla în locuință împreună cu cei doi copii minori, după care, cei trei au plecat.

Ulterior, în cursul aceleiași zile, la ora 19.00, minora a sesizat din nou poliția, despre faptul că tânărul a acostat-o în timp ce se deplasa pe strada Mihai Bodnar şi a amenințat-o cu acte de violență în scopul de a o determina să-și retragă plângerea inițială, iar la refuzul acesteia, a lovit-o cu pumnii și picioarele.  Victima a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Cei trei autori au fost identificați și audiați, marţi, tânărul de 23 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovire, violare de domiciliu, distrugere și amenințare, iar prin ordonanță s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Ceilalți doi suspecți minori sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de violare de domiciliu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*