Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Doi minori au furat o maşină şi au ieşit cu ea la plimbare

politie_girofar_albastruMarţi după-amiază, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, au observat în trafic pe DN 29A, în localitatea Șerbănești, comuna Zvoriștea, un autoturism reclamat ca sustras în 06.10.a.c., de pe raza municipiului Suceava. A început urmărirea autoturismului, care a fost oprit pe un imaș, ocazie cu care, în interior au fost identificați 3 tineri, din care unul de 15 ani, din comuna Hănţeşti se afla la volan.

like-facebookÎn cauză s-a întocmit dosar penal, față de minor, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că autorii furtului autoturismului sunt minorul de 15 ani, aflat la volanul mașinii, un minor de 16 ani, din municipiul Suceava și unul de 15 ani, din comuna Zvoriștea.

Față de cei trei s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt în scop de folosință, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*