Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

FOTO Cei trei frați din Dolhești care au atacat cu răngile și săbiile un consătean au fost încătușați pentru 30 de zile

batausi dolhesti 2Tribunalul Suceava a admis, marţi, propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, astfel  că a dispus arestarea preventivă, pentru o durată de 30 de zile, a inculpaților Gheorghe Stan, de 33 de ani, Ioan Stan, de 35 de ani și Neculai – Cezar Stan, de 36 de ani, toți trei din Dolhești, pentru tentativă la infracțiunea de omor.
like-facebookDuminica trecută, la ora 19.00, la un bar din Dolheștii Mari a avut loc o altercație, în sensul că frații Gheorghe Stan, Ioan Stan și  Neculai – Cezar Stan i-au agresat fizic pe Florin Marian, de 25 de ani și pe Stelian – Tudor Tipău, de 20 de ani, toţi din comuna Dolheşti. In timpul scandalului, agresorii au deteriorat mai multe bunuri în local, respectiv două scaune şi recipiente pentru băuturi alcoolice. 
In bar a fost găsită victima Florin Marian ce prezenta mai multe urme de agresiune, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul din Fălticeni, de unde a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.
batausi dolhestiFlorin Marian a fost diagnosticat cu “policontuzionat prin agresiune, plăgi contuze epicraniene, fractură antebraţ bilateral, contuzie mână bila-teral, contuzie gambă bilate-ral” iar Stelian – Tudorel Tipău cu “traumatism cranio – cerebral, contuzie posterioară prin agresiune”. Poliţiştii suceveni au reuşit să-i prindă şi să-i audieze pe cei trei agresori, care au recunoscut fapta, motivând că erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliția a întocmit dosar penal pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de rezultatul medicilor legişti să fie făcută încadrarea juridică corectă a faptei.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*