Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Hoţi de lemne fugăriţi cu arma de un pădurar

padure furt lemneUn lucrător din cadrul Ocolului Silvic Solca a sesizat Poliția, duminică noapte, după ce, în timp ce patrula pe raza pădurii, a surprins trei persoane care încercau să doboare arbori din cantonul Brădățel, de pe raza comunei Bălăceana.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că patrula pe linie de pază a pădurii formată din doi angajați silvici, a surprins trei persoane în timp ce încercau să doboare arbori și care, deși au fost somate au devenit recalcitrante, motiv pentru care pădurarul a tras un  foc de armă în plan vertical.

like-facebookDouă dintre persoane au reușit să fugă cu un faeton, cea de a treia fiind reținută și identificată ca fiind un bărbat de 34 ani, din comuna Păltinoasa.  Ulterior, polițiștii au mai identificat un suspect, respectiv fiul bărbatului de 34 de ani, un minor de 15 ani, din comuna Berchișești, fiind continuate activitățile pentru identificarea celei de-a treia persoane.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat și tăiere ilegală de arbori, urmând să se dispună procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*