Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Cabană incendiată în judeţ. Pompierii au mers 2 km pe jos pentru a interveni

incendiu radauti (2)Un incendiu de proporţii a cuprins, duminică dimineaţă, o cabană din localitatea suceveană Straja. La locuinţa lui Vasile H. s-au deplasat echipajele Gărzii de intervenţie Vicovu de Sus şi lucrători de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Straja. Din cauza locului izolat unde se afla cabana, pompierii militari au fost nevoiţi să parcurgă pe jos aproximativ doi kilometri.

like-facebookLa sosirea echipajelor, construcţia ardea violent, fără pericol de propagare la vecinătăţi. Au ars cabana din lemn, formată dintr-o cameră de locuit şi o magazie de materiale, corp comun pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, mobilier şi articole de uz casnic.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, susţin reprezentanţii ISU Suceava.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

De asemenea,  tot duminică dimineaţă, la ora 2:32, pompierii militari ai Detaşamentului Suceava au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie de materiale, în localitatea Udeşti. Cel mai probabil, din cauza jarului căzut dintr-o sobă lăsată nesupravegheată, au ars construcţia magaziei pe o suprafaţă de 12 metri pătraţi şi circa jumătate de metru cub lemn de foc.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Cabană incendiată în judeţ. Pompierii au mers 2 km pe jos pentru a interveni | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*