Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, răpusă de durere. Vezi ce a făcut în memoria soţului ei!

adinaDurere inimaginabilă pentru tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, de la începutul lunii august. Adina este răpusă de durere şi doar alinările prietenilor o mai ajută să meargă mai departe. În memoria soţului său Dragoş Prisacaru, din Dorohoi, ea a făcut un tablou cu fotografia lor.
like-facebookTabloul mult dorit de soțul meu! Te iubesc si mi-e dor de tine enorm de mult! Ti-ai dorit acest tablou, mi l-ai promis și ti-am îndeplinit aceasta dorinta , dar eu am una mai mare pe care te rog sa o faci sa fie reala! Ești sufletul si viata mea , esti totul pentru mine , fara tine nu am sens aici soțul meu”, a spus Adina.

tablouDragoş de 25 de ani din Dorohoi a murit, la începutul lunii august, după ce maşina în care se afla, un Mercedes, a fost spulberată de o autocisternă. Soţia sa, de 20 de ani, Adina Prisacariu, mergea cu un autoturism Mercedes cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie, dinspre Dumbrăveni, spre Botoşani. Ea nu s-a asigurat la intrarea în depăşire a unui VW, în plus era şi linie continuă, şi s-a izbit direct într-o autocisternă  goală care venea din sensul opus, dinspre Botoşani. Maşina în care se afla suceveanca şi iubitul ei, un bărbat de 25 de ani din Dorohoi, a fost pur şi simplu spulberată.

Dragoş Prisăcaru, soţul fetei, a murit pe loc, iar tânăra a fost rănită şi a ajuns la spital. Şoferul autocisternei, de 33 de ani, a fost testat cu etilotestul şi a rezultat că nu era băut.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Durere inimaginabilă! Ce gest a făcut tânăra care şi-a pierdut soţul dorohoian în accidentul de la Dumbrăveni | BotosaniNews.ro
  2. Dramatic! Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, la un pas de a fi operată. „Merg săptămânal la psiholog” | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*