Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Ministrul Gabriela Szabo nu a mai venit la „Spartachiada” profesorilor suceveni. Vezi de ce!

GabiAnunțată cu mult tam-tam de conducerea  sindicatelor din învățământ, ministrul Gabriela Szabo nu a venit la deschiderea „spartachiadei” cadrelor didactice. Alianța Sindicatelor din Învățământ (ASI) Suceava, prin Departamentul cultură, sport, turism în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Primăria Suceava, Direcția Județeană de Tineret Suceava,  Universitatea „Ştefan cel Mare”, organizează, în perioada 2 – 4 octombrie 2014, cea de-a II-a ediţie a Spartachiadei profesorilor.
like-facebookPreședinte ASI Suceava, prof. Giani Leonte, precizează că, într-un nou format, cu probe noi şi atractive, pe parcursul a  3 zile, competiţia angajaților din învățământul preuniversitar sucevean din acest an îşi propune să antreneze un număr mult mai mare de colegi din tot judeţul care să contribuie la promovarea valorilor educaţiei pentru sănătate.
Organizată în săptămâna dinaintea Zilei Mondiale a Educației , competiţia a debutat pe data de 2 octombrie, ora 6:00, la Fălticeni, cu un  atractiv concurs de pescuit sportiv și a continuat vineri cu deschiderea festivă pe esplanada din fața Universității.
La festivitate era așteptat ministrul tineretului și sportului, Gabriela SZABÓ, care nu a mai fost prezent, din cauza unei probleme de sănătate. Cel puțin așa a motivat conducerea sindicaliștilor suceveni .Nu se știe însă dacă ministrula confirmat că va veni chiar dacă ar fi fost sănătoasă tun.
La proba de cros au participat aproape 200 de cadre didactice.
Ziua a III-a este dedicată  competiţiilor sportive şi festivității de premiere care va avea loc după – amiază, prilej cu care  vor fi înmânate medalii, cupe şi diplome câştigătorilor acestei ediţii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*