Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Fraţii din clanul Turu, arestaţi preventiv pentru tentativă de omor

retinuti perchezitiiMagistraţii Tribunalului Suceava au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fraţilor din clanul Turu, Decebal Biriş şi Traian Balan, şi a lui Răzvan Neacşu. Cei trei sunt acuzaţi de tentativă de omor după ce, pe 19 septembrie, în centrul municipiului Suceava, au bătut cu cruzime un taximetrist alături de alte persoane.

Cei trei suceveni au fost luaţi pe sus de mascaţi, joi dimineaţă, după ce polițiști de la Investigații Criminale, jandarmi și caguliști de la SIAS au efectuat un număr de șapte percheziții în Suceava și trei descinderi în Adâncata. La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru cercetări, au fost aduse un număr de 7 persoane, în urma audierilor fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore doar cei trei: Decebal Biriş, Traian Bălan şi Răzvan Ştefan Neacşu.

like-facebookÎn urma celor şapte percheziţii domiciliare şi  3 descinderi pe raza municipiului Suceava şi a comunei Adâncata, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv arme albe, pari, bastoane telescopice şi obiecte de vestimentaţie.  Au fost identificate sume de bani, telefoane mobile şi alte dispozitive electronice, precum şi elemente de muniţie folosite pentru arme neletale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*