Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Trei tineri suceveni reţinuţi după ce au tăiat ilegal mai mulţi molizi

padure-taiataTrei tineri suceveni s-au ales cu dosare penale şi au fost reţinuţi de poliţişti. Ei au fost prinşi, în zona Cantonului Silvic  Mănăstioara, cu trei căruţe în care se afla material lemnos. În total erau cinci, dar, la vederea polițiștilor, două persoane au fugit cu un atelaj hipo, fiind reținute trei persoane cu celelalte două atelaje și identificate ca fiind trei tineri de 18 ani, 19 ani și 21 ani, toți din comuna Vulturești.

like-facebookDin primele cercetări s-a stabilit faptul că persoanele depistate au tăiat în cursul zilei, 5 arbori din specia molid, cu un volum de aproximativ 2 mc, pe care i-au încărcat în atelajele hipo și pe care intenționau să-i transporte la domiciliu.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia lucrătorilor silvici, urmând a fi efectuată inventarierea și evaluarea acestora.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”tăiere ilegală de arbori” și ”furt de material lemnos”, cercetările fiind continuate pentru depistarea celorlalte două persoane implicate în comiterea faptelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*