Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Cinci traficanţi de droguri trimişi în judecată de procurorii DIICOT

droguriCinci persoane au fost trimise în judecată, luni, de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) –  Serviciul Teritorial Suceava într-un caz de trafic de droguri de risc instrumentat împreună cu polițiștii  Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog.

Daniel Palamaru, zis „Pala”, de 32 de  ani, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de „trafic de droguri de risc” in formă continuată.

like-facebookCristian Alexandru Viziteu, de 21 de ani, a fost trimis în judecată tot în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de „trafic de droguri de risc”, dar şi Marius Lăcătuș, zis „Mâţă”, de 38 de ani, în arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic de droguri de risc”și „introducere în ţară de droguri de risc, fără drept”.

Ceilalţi doi sunt Victor Crupaci, zis „Tractor”, de 35 de ani şi Constantin Holotă, de 26 de ani.

Față de inculpații Palamaru Daniel, Viziteu Cristian Alexandru, Lăcătuș Marius si Holotă Constantin există suspiciunea rezonabilă că în perioada ianuarie-iunie 2014  au deţinut și vândut droguri de  risc (cannabis) mai multor consumatori de pe raza municipiului Fălticeni. De asemenea cu privire la inculpații Crupaci Victor și Lăcătuș Marius există și suspiciunea rezonabilă că în data de 10.04.2014, prin intermediul unei firme de curierat, au introdus ilegal în țară droguri de risc (135,5 grame de cannabis) provenind din Spania. Cei doi inculpați au fost prinși în flagrant, drogurile fiind disimulate într-un coletul care a fost găsit asupra lor”, potrivit procurorilor DIICOT.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare magistraților Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*