Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Vezi când îşi vor primi manualele elevii din Suceava din clasa I!

manualeElevii din judeţul Suceava, care învaţă în clasa I, şi-ar putea primi manualele în două săptămâni. Potrivit şefului Inspectoratului ŞcolarJudeţean Suceava, Gheorghe Lazăr, a fost încheiată o anexă la contractul de achiziţii pe care IŞJ Suceava îl are  cu Editura Aramis Print, iar  cei de la editură au spus că în maxim 15 zile comanda va fi onorată. Judeţul Suceava a primit  18.605 lei pentru manuale, dar potrivit inspectorului şcolar general Gheorghe Lazăr, suma este insuficientă pentru  necesarul de manuale „Abecedar” şi „Matematică” pentru toţi elevii de clasa I din judeţ. Acesta a declarat că a solicitat suplimentarea bugetului alocat cu suma de 16.000 lei.
like-facebookPrin Programul guvernamental Rechizite şcolare au fost achiziţionate 40.850 de pachete specifice cu rechizite care se află deja în şcoli şi au fost oferite elevilor beneficiari în prima zi de şcoală”, a declarat Lazăr.
Pentru manualele şcolare necesare în anul şcolar 2014-2015 au fost comandate 434 de titluri. Suma pentru achiziţionarea de manuale pentru clasele III – X este de 576.860 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*