Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Monden! Jandarmul din Fălticeni, care a uimit întreaga ţară cu vocea sa, şi-a găsit jumătatea şi vrea să se însoare!

jandarm2Nicolae Lacatusu, jandarmul care a uimit o tara intreaga cu vocea lui, a devenit repede foarte vanat de femei celebre, alaturi de care a avut si aventuri pasagere. Acum, el a gasit o bruneta super sexy care vrea sa-l faca baiat de casa!

Amanta lui Nicolae Guta si Larisa Dragulescu sunt doar amintiri! Si asta pentru ca jandarmul cu voce de aur, cum a fost supranumit Nicolae Lacatus, a marturisit ca si-a intalnit femeia visurilor lui! Militarul nu-si mai incape in piele de fericire ca, spune el, a gasit o femeie care sa-l completeze atat de bine.

jandarm“De cand am cunoscut-o pe Iuliana mi-am dat seama ca este femeia vietii mele. Recent am botezat un copil si ne-am dat seama ca acesta este urmatorul pas pe care trebuie sa-l facem si noi. Inclusiv sa ne casatorim. Chiar cred ca este jumatatea mea!”, a explicat Nicolae.like-facebook

S-a mutat in Bucuresti

Si-a dorit foarte mult sa plece de-acasa, din Falticeni, si sa vina la Bucuresti sa se angajeze dupa terminarea instructiei. Si a avut noroc!

“Mi-am gasit de lucru in Capitala, unde m-am mutat de doua luni, cu chirie. Tot atunci am cunoscut-o si pe Iuliana. Acum asigur paza si protectia in cadrul Ministerului de Interne. Ma onoreaza slujba pe care am primit-o, pentru ca este un obiect foarte important”, a mai spus jandarmul.

Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*