Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Fotbalist rănit într-un accident în judeţul Suceava

accident carutaUn fotbalist de naţională a fost rănit într-un grav accident rutier care s-a petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea suceveană Ilişeşti. Atacantul formaţiei Gaz Metan Mediaş, de 20 de ani, Alexandru Buziuc, care face parte din echipa naţională de tineret „under 21” a României, s-a numărat printre cei trei răniţi care au fost duşi la Spitalul Judeţean în urma impactului dintre un autoturism şi o căruţă.

like-facebookŞoferul maşinii, un tânăr de 19 ani, se întorcea de la Bistriţa de unde îl luase pe prietenul său, fotbalistul Alexandru Buziuc. Cu ei se mai afla o fată de 17 ani. La un moment dat, o căruţă le-a ieşit în cale şi nu au putut să o evite intrând direct în ea.

Alexandru Buziuc

Alexandru Buziuc

În urma evenimentului, fotbalistul, pasagera din dreapta şi căruţaşul au ajuns la spital. Căruţaşul încercase să întoarcă căruţa în momentul accidentului pe linie continuă.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fotbalistul rănit în accidentul de la Suceava, încurajat de prieteni. Vezi ce i-au interzis medicii! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*