Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Stareţul Mănăstirii Leucuşeşti face noi previziuni. Vezi ce ne aşteaptă!

staret manastirea sfantul vasileStarețul Mănăstirii  Sfântul Vasile din satul Leucușești, județul Suceava, părintele Ioil, susține că vremurile în care trăim sunt tulburi și vor fi și mai grele dacă oamenii nu se vor schimba în bine. El susține că au devenit mai răi și mai avari după bogăție, însă pe lumea de dincolo vor pleca săraci.

„E prea multă ură în oameni și vor veni vremuri grele. Dacă conducătorii noștri nu vor ține cont de semenii lor atunci vor venii alții să pună stăpânire”, a spus părintele, pentruSuceavaNews .

like-facebookLa cei 85 de ani, starețul Ioil a ctitorit trei biserici cu rang de mănăstire și  de curând a început să ridice un paraclis în curtea Mănăstirii Sf Vasile.

El spune că preoții de mir ar trebui să nu agonisească pentru ei, ci să se gândească la enoriași, să facă lucruri bune pentru oameni pentru că sunt mulți oameni săraci, care nu au ce pune pe masă.

Fața monahală, după ce a prezis că viitorul președinte al României va fi o femeie și nimeni alta decât Elena Udrea, a fost vizitată de însuși candidatul la fotoliul de la Cotroceni.

Udrea a stat de vorbă cu starețul Ioil, acesta din urmă a văzut-o pentru prima dată și i-a dat sfaturi pentru viitor.

„Am stat de vorbă cu ea, nici nu știam cum arată , intraseră două  femei la mine în biserică, dar mi-am dat seama care ar putea ea. Mulți o urăsc, dar nu au pentru ce. Fiecare om e bun în felul lui…  A fost și în coliba unde stau, acolo unde mă rog până după miezul nopții. Oricare ar ajunge la Cotroceni, țara este prea săracă ca să  fie îndreptată pe un drum bun în scurt timp. Poate niciodată. Fiecare ar trebui să gândească să facă ceva bun pentru țară și mai ales cei care sunt aleși, nu numai să își umple buzunarele. Dacă nu vom chivernisi bine atunci ne vor cotropi alții și atunci va fi vai și amar de capul nostru. Ne vindem prea ușor sufletele”, ne-a spus starețul Ioil.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*