Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

FOTO Expoziţie cu scop caritabil la o cafenea din Rădăuţi

geta5În timp  ce politicienii cheltuie sume uriașe cu campaniile electorale în țară sunt familii care abia se descurcă. Destinul nu le-a fost favorabil și așa își duc traiul mai departe.
Un caz cutremurător este într-un  sătuc la frontiera cu Ucraina. Sâmbătă, 4 octombrie, începând cu ora 16.00, în  incinta incinta Cafenelei MON CAFÉ din  municipiul Rădăuți va avea loc expoziția  de fotografie intitulată „Oameni și locuri” . like-facebookExpoziția este cu vânzare şi este dedicată unei ființe  cu totul aparte, Getuca, de 15 anișori, din  Laura – Vicovul de Sus.  Evenimentul este organizat de rădăuțeanul Cătălin Urdoi, cel care a descoperit-o pe fetiță, și prietenii acestuia. Familia fetiţei o duce foarte greu din cauza posibilităţilor financiare reduse.
Ea mai are două surori și un frate.
Georgiţă Getuca este încadrată în gradul de handicap grav, având diagnosticul de Tumora Wilms rinichi drept, deficienţă mintală gravă, rahitism, şi prezintă multiple carii dentare. Este sub tratament medicamentos, şi nu urmează nici o formă de învăţământ.
„Fiind un vernisaj cu vanzare, tot ce vom obtine in urma acestei actiuni , vom folosi pentru a aduce o raza de speranta pe un chip firav, frumos si neprihănit”,   ne-a spus Cătălin.
El este administrator la o companie privată, iar în timpul liber este pasionat de fotografie.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*