Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Trimişi în judecată după ce au obligat o minoră să se prostitueze în Italia

trimisi-in-judecataDoi concubini au fost trimişi în judecată, marţi, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Serviciul Teritorial Suceava, care au definitivat ancheta în cazul minorei de 17 ani traficată și obligată să se prostitueze în Italia.  Procurorii DIICOT – ST Suceava au dispus trimiterea în judecată a Roxanei – Iuliana Manovschi, în vârstă de 29 de ani, și Dumitru Timiș, în vârstă de 53 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

like-facebook
Roxana Manovschi, în cursul lunii iunie 2005, a recrutat o minoră în vârstă de 17 ani,  inducând-o în eroare prin false promisiuni privind obţinerea unui loc de muncă bine plătit ca menajeră în Italia. Ulterior inculpata a organizat transportul minorei în localitatea San Donato Milanese, Italia, unde victima a fost preluată şi cazată de concubinul său, Dumitru Timiş.

Victima minoră a fost cazată în apartamentul din Italia în care locuiau cei doi inculpați și apoi a fost obligată, prin constrângere, să practice prostituția la stradă în folosul lor. Cazul a fost înaintat spre competentă soluționare magistraților Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*