Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Vezi cine va fi sancţionat pentru întârzierea echipajului SMURD la meciul echipei ACS Armonia Fălticeni!

ambulanta smurdLa nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, prin ordin al inspectorului şef, generalul de brigadă dr. Ion Burlui, s-a constituit, luni, o comisie care să analizeze implicarea echipajului SMURD al Detaşamentului de pompieri Fălticeni în pierderea la masa verde, de către echipa A.C.S. „Armonia” Fălticeni, a meciului de fotbal feminin care trebuia să se dispute duminică, ora 11:00, pe Stadionul „Tineretului” din municipiul Fălticeni.

like-facebook„Din documentele operative proprii, rapoartele cadrelor şi corespondenţa purtată cu oficialii A.C.S. „Armonia” Fălticeni, s-au tras următoarele concluzii: subunitatea de pompieri şi clubul sportiv au primit din timp adrese din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă judeţean privind participarea ambulanţei SMURD la meciul de fotbal respectiv;  ambulanţa SMURD a întârziat în prezentarea pe terenul de fotbal, după ora de începere a meciului, 11:00;  vinovat de această întârziere se face şeful de tură, care va fi sancţionat disciplinar, conform prevederilor regulamentelor militare”, potrivit reprezentanţilor ISU Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. Adj. Alin Găleată, susţine, însă, că, potrivit răspunsului primit de la oficialii ACS Armonia Fălticeni, „anularea meciului de fotbal dintre A.C.S. Armonia Fălticeni şi Viitorul Buzău nu a fost determinată de întârzierea ambulanţei.”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*