Miercuri 22 Mai 2024, Actualizat acum 142 zile 12:00 am

FOTO Klaus Iohannis s-a întâlnit cu susţinătorii săi din Suceava. Vezi ce planuri are pentru judeţul nostru!

iohannis la suceava (19)Candidatul Alianţei Crestin Liberale la Președinție, Klaus Iohannis,  a fost prezent,  marți seară, la Casa de Cultură din municipiul Suceava pentru a se întâlni cu membrii și simpatizanții care îl susțin la fotoliul de la Cotroceni. El i-a avut alături pe Mihai Răzvan Ungureanu, Ludovic Orban, Lucia Varga și Cezar Preda.
ACL Suceava a fost reprezentată de  liderii organizațiilor județene PDL și  PNL, Gheorghe Flutur și Alexandru Băișanu, deputații PDL, Ioan Bălan și Sanda Maria Ardeleanu.  
Liderul PNL Botoșani, Florin Țurcanu a venit îmbrăcat în costum popular.
În sala arhiplină a Casei Culturii, toți cei prezenți s-au arătat mulțumiți de candidatura lui Iohannis la președinția României, Flutur în fața vorbitorilor rostind și cuvinte în limba germană, vorbind și despre contribuția  nemților pe vremuri, de  modernizarea oraşului Suceava a fost făcută în perioada în care primar a fost Franz Ritter von Loges, în timp ce arhitectul Karl Romstorfer a restaurat mai multe monumente istorice din Bucovina.
Democrat liberalul a amintit aici și de prezența etnicilor germane la manifestări ce au avut loc la Mănăstirea Putna și de primele săpături arheologice  făcute de aceștia precum și de aportul dat la consolidarea  Cetății  de Scaun a Sucevei.
Declarațiile lui Gheorghe Flutur  au fost cele  care au ținut să-I convingă de suceveni că un etnic german  poate fi votat la președințiaRomâniei și că revoluţiile de dreapta . El a mai spus că sucevenii sunt pregătiţi să dea din nou un preşedinte de dreapta al ţării.
Noi am mai făcut-o, aici, în Bucovina. Și o vom face din nou!”, a conchis Flutur care a purtat o haină specific ținutei  nemților.
 
 Un discurs  convigător a avut și vicepreședintele regional al PDL, deputatul de Suceava, Ioan Bălan. Democrat liberalul a  scos în evidență faptul că spus administrația județeană din perioada 2008-2012 a fost una care  a  dus la modernizarea județului prin implementarea unor proiecte de anvergură și care nu se poate compara cu lipsa de proiecte și cu amânarile succesive ale finalizării celor începute în acea perioadă.
Soseaua de centură  a Sucevei e blocată de doi  ani. Guvernarea Flutur a adus prosperitate. Acum ne este frică, dar nu fizic, de ce ar putea aduce Ponta. Până acum a suspendat legile în loc să le aplice”, a spus Bălan.
Au mai ținut să ia cuvântul în sprijinul lui Iohannis, Ludovic Orban, Cezar  Preda și Lucia Varga.
 

Iohannis “Sibiul este oraşul din care a dispărut şomajul şi nu s-a mai întors”.
 
Candidatul Acl  la Președinție,Klaus Iohannis a ținut să amintească  sucevenilor ce a făcut în Sibiu din anul 2000 când a fost alesprimar. ,, Am găsit un oraș prăfuit, fără locuri de muncă, însă în timp  Sibiul a ajuns oraşul din care a dispărut şomajul şi nu s-a mai întors”.
like-facebook El a  subliniat că  a implementat  proiecte mari fără corupţie şi fără mari scandaluri politice. A mers în Germania și Austria, a discutat  cu oamenii de afaceri, cu politicieni pe care i-a convins să vină să investească în Sibiu. Iohannis a amintit că vrea să devină preşedintele ţării pentru că  s-a  săturat de felul cum se face politică la noi în țară.
Avem nevoie de mai puţină gălăgie şi mai multă aplecare asupra problemelor, mai puţin spectacol steril şi mai multe soluţii pentru români.Trebuie repusă în discuţie publică problemele educaţiei, sănătăţii, pensiilor, agriculturii, trebuie să găsim soluţii adevărate.Dar preşedintele singur nu va rezolva aceste probleme …
Eu îmi doresc un Guvern de dreapta şi împreună, într-un deceniu, să rezolvăm aceste probleme ale României …Acum vedem Guvernul mai mult la televizor decât la treabă, avem un prim ministru care a reuşit să dezamăgească o generaţie întreagă, a rămas tot un vechi partid cu aceleaşi vechi metehne!”  a  conchis Iohannis care a  mulțumit  sucevenilor care au semnat pentru susţinerea candidaturii sale, precizând că din cele 2.214.000 de semnături depuse, 60.000 sunt din Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*