Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

Klaus Iohannis, la Suceava, despre candidatura lui Meleşcanu: Nu cred că este niciun fel de problemă. Alegătorii vor ști ce să voteze

iohannis la suceava (15)Candidatul Alianței Creștin-Liberale (ACL) la președinția României, Klaus Iohannis, consideră  că  nu este nicio problemă candidatura lui Teodor Meleșcanu, fost director SIE,  la fotoliul de la Cotroceni. Iohannis a declarat, marți seară, în cadrul unei conferințe de presă că alegătorii decid cu cine vor vota .
like-facebook”Domnia sa a întrunit condițiile, este liber să candideze și oricine cred  eu că e liber să candideze dacă e sprijinit de un grup important de oameni…Din motive tactice, cu siguranță, ar fi interesant dacă ar fi mai puțini candidați. S-ar concentra campania electorală pe ei, dar este un drept de a candida și nu cred că este niciun fel de problemă. Alegătorii vor ști ce să voteze”, a  afirmat candidatul ACL. Iohannis a mai spus  ACL nu va face alianțe politice în cazul în care va ajunge în turul doi al scrutinului prezidențial.
”Președintele României nu trebuie să fie rezultatul unor aranjamente politice, ci rezultatul votului popular. Nu mă îngrijorează deloc alianțele’‘, a conchis Iohannis.
 
Candidatul Alianței Creștin-Liberale (ACL) la Președinție, Klaus Iohannis s-a aflat marți seară la Casa de Cultură din Suceava unde a avut o întâlnire cu membrii și simpatizanții săi și care îi vor susține candidatura la fotoliul de la Cotroceni. La Casa Culturii, Iohannis a fost așteptat de peste 1000 de persoane. In staff s-a mai aflat deputatul PNL, Ludovic Orban , liderii PDL și PNL Suceava, Gheorghe Flutur și Alexandru Băișanu, deputatul PDL, Ioan Bălan și liderulPNL Botoșani,  Florin Țurcanu 
 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*