Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

O şoferiţă a accidentat un biciclist, apoi a fugit de la locul accidentului

bicicleta-accidentAccident, luni dimineaţă, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Un bărbat de 69 ani, în timp ce circula pe bicicletă, pe str. Calea Bucovinei, a fost acroșat de un autoturism care se deplasa în aceiași direcție de mers. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei. În urma investigaţiilor efectuate de polițiști a fost identificat autovehiculul implicat în accident și conducătoarea auto, o femeie de 39 ani, localnică.

like-facebookBiciclistul a suferit leziuni uşoare şi a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,20 mg/l, alcool pur în aerule expirat, ulterior recoltându-i-se și  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*