Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO Nuntă în rândul social democraţilor suceveni! Preşedintele organizaţiei municipale de tineret a PSD Suceava şi-a pus pirostriile

nunta pres psd suceavaPreşedintele organizaţiei municipale de tineret a PSD Suceava a spus adio burlăciei. Ioan Gabriel Buciac, de 28 de ani, din Suceava,  şi-a pus, sâmbătă, pirostriile. El s-a căsătorit cu aleasa inimii, Vera Brighidin, din Basarabia, absolventă a Facultăţii  de Economie, Comerţ şi Servicii din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava.
Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Dumitru din municipiul reşedinţă de judeţ, iar petrecerea la restaurantul Balada, tot din Suceava.
like-facebookPărinţi spirituali au fost o familie din Basarabia, prieteni ai miresei. Meniul a fost unul unul tradiţional, iar tortul a cântărit 6 kg. Punctul de atracţie al întregii petreceri a fost valsul mirilor care a fost dansat de cei doi   după ce au luat câteva ore de pregătire.  Atmosfera a fost întreţinută de formaţia Artis Bend din Suceava.
Mireasa a purtat doua rochii de mireasă de culoare albă, amblele fiind create de un designer din Chişinău.  Vera Birighin a strălucit prin frumuseţe şi eleganţă. Rochiţa de noapte a fost împodobită cu pietricele Zwarovski.
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, pe vremea când erau studenţi. Prietenia şi dragostea lor a fost legalizată în luna februarie la Primăria Suceava.
Între invitaţii de la nuntă s-au numărat senatorul PSD, Ovidiu Donţu, viceprimarul Sucevei,  Gavril Vârvara,  şi membrii din organizaţia  de tineret a PSD Suceava.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*