Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Atac sângeros în centrul Sucevei! Un taximetrist a fost bătut şi împuşcat

politie-noapteaAtac sângeros, vineri seară, în centrul municipiului Suceava, chiar în staţia de taxiuri de lângă Casa de Cultură. Un taximetrist de 22 de ani a fost bătut cu cruzime şi apoi împuşcat de patru indivizi, care au coborât dintr-o maşină de teren. Marius Cozmaciuc a încercat să scape din mâinile agresorilor atunci când era bătut fără milă, dar au tras cu o armă după  el. Taximetristul a scăpat din mâinile agresorilor abia atunci când s-au auzit sirenele poliţiştilor, chemaţi de colegii taximetristului care au sunat la 112.

Mi-au dat cu toporul. Au început patru cu toporul, cu bâta, cu pistolul. Nu îi cunoşteam“, a spus taximetristul bătut.

like-facebookCând au văzut că se apropie poliţiştii, indivizii s-au urcat în maşină şi au demarat în trombă. Oamenii legii au pornit pe urmele lor, dar nu i-au prins. După câteva ore, cei patru s-au predat singuri la Poliţie şi le-au spus poliţiştilor că taximetristul i-a provocat.

Taximetristul rănit a fost dus la spital unde a primit îngrijiri medicale.Potrivit medicilor, el are un traumatism cranio-cerebral grav, plăgi multiple craniene, contuzii hemitoracice şi multiple excoriaţii pe membrul inferior stâng.

Poliţiştii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*