Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Trenul Bucureşti- Suceava a lovit un camion. O persoană a murit!

Foto: Desteptarea

Foto: Desteptarea

Grav accident feroviar, vineri după- amiază, în localitatea băcăuană Nicolae Bălcescu. La o trecere la nivel cu calea ferată,  trenul de persoane Bucureşti- Suceava a lovit un camion.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de poliţişti a rezultat că la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale luminoase și acustice, un tren de persoane care se deplasa dinspre București spre Bacău a surprins și lovit un autocamion care transporta cereale.

like-facebookLocomotiva trenului s-a desprins de vagoane și s-a răsturnat, mecanicul locomotivei rămânând încarcerat. În urma impactului, conducătorul autocamionului, un bărbat de 42 de ani, a decedat, iar vehiculul a luat foc. De asemenea, mecanicul trenului şi un călător au fost răniţi.

accident feroviar2La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție pentru acordarea primului ajutor și transportarea persoanelor la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Un procuror, poliţişti şi reprezentanţi ai CFR efectuează ancheta la faţa locului. De asemenea, este aşteptată o instalaţie feroviară pentru a debloca calea ferată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*