Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Amenzi de peste 30.000 de lei şi 12 şoferi lăsaţi fără permise în urma unei razii a poliţiştilor privind neacordarea de prioritate

trecere de pietoniServiciul  Rutier Suceava şi formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat, miercuri, o acţiune pe raza judeţului pe linia identificării și sancționării conducătorilor auto care încalcă legislaţia privind neacordarea priorităţii pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, precum și pentru identificarea pietonilor care traversează neregulamentar căile de comunicații.

like-facebookÎn cadrul acţiunii au fost aplicate 197 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 31.270 lei, din care 7 pentru neacordare prioritate pietonilor și 112 față de pietonii angajați neregulamentar în traversarea străzii, totodată au fost constatate 2 infracţiuni, au fost reţinute 12 permise de conducere, din care 7  pentru neacordarea priorității pietonilor, şi retras 1 certificat de înmatriculare.

Exemplu:

O femeie de 54 ani, din municipiul Suceava a condus auto pe str. Calea Burdujeni din municipiul Suceava şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*