Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Jurnalistul sucevean Sorin Avram, la un pas de a fi înlăturat de la TVR. Directorul TVR: Mi se cere capul lui Sorin Avram

sorin avramDirectorul general al Televiziunii Române, Stelian Tănase, a declarat, în cadrul unui interviu pentru Gândul, că se fac presiuni mari asupra sa din partea PSD. Potrivit acestuia, în prezent premierul, dar şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă, membru al Consiliului de Administraţie al TVR au o influenţă destul de mare şi, mai nou, i se cere înlăturarea suceveanului Sorin Avram, care realizează la TVR emisiunea „Vorbeşte liber”.

like-facebookS-au făcut la mine presiuni insistente vizavi de diferite decizii, pe care ar trebui să le iau, de pildă acuma mi se cere capul lui Sorin Avram. […]Are o emisiune foarte bună, performează, are audienţă, are invitaţi din toate zonele. A făcut emisiuni cu Tăriceanu, cu Sorin Oprescu, cu Iohannis, cu Liviu Dragnea, cu ministrul Niţă, astăzi îl are pe Băsescu, deci se mişcă în tot spectrul politic. Şi evident că sunt cu ochii pe acest program ca să fie echidistant. Sunt foarte gelos pe această idee de echidistanţă şi neutralitate a televiziunii publice. Eu asta încerc să impun în această campanie. Cât oi putea, pentru că să ştiţi că presiunile sunt din ce în ce mai mari. E cea mai mare dificultate să fii directorul televziunii publice, adică la cheremul politicienilor în timpul campaniei electorale. E ceva la care trebuie să ai foarte mult sânge rece ca să rezişti”, a precizat directorul TVR.

O decizie în acest sens va fi luată, luni, în ședința Consiliului de Administrație. Astfel că, atunci suceveanul Sorin Avram va afla dacă va mai continua emisiunea.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Maria-Magdalena says:

    Pacat ca a plecat de la Suceava. Era printre foarte putinii ziaristi onesti de pe aici. Sucevenii care urmaresc presa locala ii simt lipsa. Le-a dat ”de furca” politrucilor locali de toate culorile.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*