Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO Premierul Victor Ponta, la nunta nepotului primarului din Dumbrăveni

nunta de penticostaliPremierul Victor Ponta a participat, duminică după-amiază, la nunta nepotului primarului din Dumbrăveni. Andrei Hriţcu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Andreea, în prezenţa a aproximativ 800 de invitaţi.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica penticostală din localitate, iar apoi, cu toţii au participat la masa festivă. Şi premierul a mers la masa festivă, dar a stat într-o sală separată alături de pastorii bisericilor penticostale din judeţ.

like-facebookPrimul ministru a spus că nu a mai fost de mult la o nuntă de penticostali şi a rămas impresionat de numărul foarte mare de copii”, a spus, pentru SuceavaNews, unul dintre invitaţi.

Andrei  și Andreea Hrițcu, de 22 și respectiv 20 de ani,  nu se așteptau de o asemenea surpriză la cununia lor religioasă care a avut loc duminică, 14 septembrie, la biserica penticostală Betel din Dumbrăveni.

Cei doi au fost luați prin surprindere  când în toiul celebrării cununiei religioase a apărut premierul Victor Ponta. Mirii s-au cunoscut în urmă cu trei ani și s-au plăcut de la prima vedere.  Au rămas prieteni, iar în timp au decis să-și unească destinele. Andrei lucrează în Belgia iar proaspăta soție, cel mai probabil îl va urma.
Mai puține emoții, nici chiar foarte mari…. Nu ne-am așteptat, dar ne-am bucurat când am auzit că o să vină. Ne-a urat casă de piatră, fericire și să fim sănătoși”,  ne-au declarat la unison cei doi.
Premierul Victor Ponta a fost însoțit la nunta tinerilor, de ministrul de externe,Titus Corlățeanu, senatorul Ovidiu Donțu, deputatul Eugen Bejinariu, președintele CJ, Cătălin Nechifor, prefectul Sucevei, Florin Sinescu și  primarul Sucevei, Ion Lungu. Primul ministru nu a scăpat de primari nici în curtea bisericii penticostale, fiind așteptat de primarii din Ostra, Cornu Luncii și Hânțești. Cei trei au vrut să  îi reamintească premierului că au nevoie de sprijin din partea Guvernului pentru finalizarea unor investiții vitale pentru cetățeni.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*