Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Femeie înşelată cu 700 de lei de un valutist

tepuit baniO femeie de 34 de ani din comuna Vultureşti a mers, joi, la Poliţiei după ce a fost înşelată de un valutist. Cristina P. s-a deplasat în municipiul Fălticeni pentru a-şi cumpăra mobilă de la un magazin din localitate. Întrucât avea asupra ei suma de 400 euro, în jurul orei 11.20, a mers în zona centrală a municipiului, pe str. Republicii, pe aleea pietonală, în căutarea unei casei de schimb valutar.

like-facebookÎn momentul în care a ajuns în faţa unei case de schimb valutar, femeia s-a arătat nemulţumită de cotaţia de schimb, întorcându-se spre o altă unitate de schimb valutar de pe str. Sucevei. La scurt timp, pe acest traseu femeia a fost abordată de către un bărbat care s-a oferit să-i schimbe mai repede şi mai convenabil valuta, conducând victima în spatele unui magazin, unde a efectuat tranzacţia.

După o oră şi 40 de minute, când persoana vătămată a mers la magazinul de mobilă a constatat că persoana necunoscută a înşelat-o cu suma de 700 lei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*