Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Sucevenii nu îşi plătesc facturile la apă. Datoriile sunt uriaşe!

fara apaLocuitorii municipiului Suceava nu îşi plătesc nici măcar factura curentă la apa rece potabilă şi serviciile aferente furnizării acesteia.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că în fiecare lună se încasează mai puţin decât valoarea facturată, fapt ce a dus la majorarea  datoriilor restante, care ajung aproape 5 milioane de lei.
De la lună la lună, se încasează mai puţin faţă de producţia lunii respective. Astăzi, soldul este de 4,96 milioane de lei, încasându-se cu circa 200.000 de lei mai puţin faţă de producţia facturată a lunii, ceea ce face ca soldul anterior să tot crească. Din discuţiile cu directorul general al ACET, Ştefan Groza, a rezultat că, urmare a acestei situaţii, în municipiul Suceava firma de servicii de alimentare cu apă, de canalizare şi tratare-epurare se află la limita de jos a profitului. Dacă facem balanţa financiară, cu producţia realizată şi cu încasările făcute, altă dată Suceava stătea mult mai bine”, a spus Lungu.
like-facebookȘi societatea de distribuție a apei potabile are la rândul ei  restanţe mari către furnizorul de energie electrică E-ON . Pentru a-și recupera debitelor restante,  ACET a încheiat cu asociaţiile rău-platnice  grafice de eşalonare a plăţilor.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*