Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Remorcă furată din Spania depistată în frontiera Siret

remorcaPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Siret au depistat la intrarea în ţară o remorcă marca „Schmitz”, în valoare de  45.000 euro care figurează în bazele de date ca fiind furată din Spania.
 
Luni,  în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul bulgar S. Lazarov  în vârstă de 51 de ani, care conducea  un automarfar,  marca Man, ce tracta o remorcă marca „ Schmitz” înmatriculată în Bulgaria.
La efectuarea formalităţilor pentru intrarea în ţară şi în urma verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că remorca figurează ca fiind semnalată furată, din luna august a.c., alerta fiind introdusă de către autorităţile spaniole.
like-facebook
Cetăţeanul bulgar a declarat  poliţiştilor de frontieră că nu are cunoştinţă despre faptul că remorca face obiectul unei infracţiuni.
Drept urmare, remorca în valoare de 45.000 euro a fost indisponibilizată la sediul PTF Siret până la finalizarea cercetărilor, iar  cetăţeanului bulgar,   poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare  sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*