Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO Cum a fost primită Udrea la Suceava

udrea la suceava 4Președintele  PMP, Elena Udrea a fost  așteptat,  luni seară,  la Cetatea de Scaun de câteva zeci de membri și simpatizanți. Elena Udrea  a ajuns la Suceava la ora 19.00 și a primit un coș de flori din partea organizației județene a acestui partid . Florile au fost înmânate Elenei Udrea de către o membră PMP care avea aceeași tunsoare ca a liderului de la centru. Fosta blondă de la Cotroceni a fost încurajată de cei prezenți în competiția pentru președinția României și să nu se teamă de cei care  o atacă verbal .
Udrea a vizitat Cetatea de Scaun a căror lucrări de reabilitare și modernizare au fost semnate pe vremea când se afla la conducerea Ministerului Turismului. Înainte de a vizita Cetatea de Scaun, președintele PMP a cumpărat două bilete, unul pentru ea și altul pentru colega sa de partid, președintele  organizației de femei a PMP, Ruxandra Dragomir.
like-facebook,,Am venit la Suceava pentru că sunt într-un turneu în țară, în această zonă ultima oară am fost de Paște, vin dinspre Bistrița și nu se putea să nu mă opresc aici și să mă întâlnesc cu colegii de partid și să văd Cetatea de Scaun care deși am contribuit la finanțarea proiectului de reabilitare nu am reușit să o văd.Suntem în perioada de precampanie și încerc să discut cu oamenii, să văd problemele lor,care le sunt așteptările ,ce  promisiuni le pot face eu și la Suceava,așa cum v-am mai spus , pot spune oamenilor ce am făcut pentru ei,dragostea pentru Bucovina și faptul că am reușit să fac cunoscut,mediatizat și promovat investițiile pe care le-am făcut, zeci de milioane de euro pe care le-am adus și ce mai este de făcut în Suceava pentru că  un președinte nu  mai poate ce a făcut un ministru al Dezvoltării dar poate numi un Guvern și un ministru care să promoveze proiectele din Suceava”,  a spus Udrea.
Udrea a avut alături pe vicepreședintele PMP, Nicolae Ivaschescu,  și pe conducerea  organizației județene de la Suceava în frunte cu președintele Corneliu  Popovici.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*