Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Elena Udrea, la Suceava, despre suspendarea preşedintelui: Nu mai poate fi vorba doar de iresponsabilitate. Să fie nebunie?

elena udrea2Președintele PMP Elena Udrea, a declarat, luni seară, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Cetatea de Scaun a Sucevei, că în acest an campania electorală va fi bezmetică, periculoasă, haotică, subliniind că   Tăriceanu şi Ponta sunt cei care flutură ideea suspendării din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.
“Dacă mă uit la aceşti veseli iresponsabili, de fapt nici veseli nu sunt pentru că nu e nimic amuzant aici, Tăriceanu şi Ponta, cum flutură iarăşi ideea suspendării şi înţeleg că au avansat azi pe această idee, va fi bezmetică, periculoasă, haotică. Periculoasă pentru România pentru că nu mai poate fi vorba măcar de iresponsabilitate. Să fie nebunie? Să vrei să-l suspenzi pe preşedintele României cu două luni înainte de terminarea mandatului. Care să fie logica?“, spune Udrea.
În opinia sa suspendarea a preşedintelui a fost declanşată când România este într-un context internaţional instabil din punct de vedere politico-militar, ţara fiind la graniţa unui conflict militar, unde se întâmplă o agresiune a Rusiei asupra Ucrainei. “Abia ne-am întors de la NATO, unde am obţinut garanţii suplimentare de securitate prin înfiinţarea acelui comandament NATO pe teritoriul României, că în ţară unii strigă să-l suspendăm pe preşedintele României. Ce or zice cei din afară, că suntem o ţară de nebuni“, a susținut Elena Udrea care a spus că din acest motiv nu se mai vorbeşte nimic despre economia ţării sau de modul în care ţara este guvernată.
Nu mai vorbim nimic de economie, nu mai vorbim nimic de guvernare. Nu are nicio logică decât că acolo sunt nişte oameni care nu se gândesc nici o clipă la imaginea României, la interesul României, ci doar cum să mai adune nişte voturi”, a afirmat Elena Udrea.
Liderul PMP nu exclude nici ideea ca în perioada în care Traian Băsescu ar fi suspendat cel care vor prelua funcţia de preşedinte interimar al României  să-l graţieze anumite persoane, între care și mogului antenelor, Dan Voiculescu.
Mă aştept ca în situaţia în care Traian Băsescu va fi suspendat, în perioada de suspendare, chiar să vedem graţieri din partea domnului Tăriceanu. Adică domnul Tăriceanu ca să facă pe plac trustului domnului Voiculescu ar fi în stare inclusiv să-l graţieze pe aceasta. Adică dacă eşti tu în stare să-l suspenzi pe preşedinte dintr-o dată, de ce nu ai face şi asta”, a opinat Elena Udrea care este de părere că în perioada aceasta se vor petrece lucruri periculoase şi grave pentru ţară.
Se vor întâmpla lucruri periculoase, lucruri grave, dar probabil că sunt ultimele două luni de nebunie ale acestor oameni pentru că votul românilor cu siguranţă îi va sancţiona. S-au săturat românii de atâta lipsă de responsabilitate, de atâta lipsă de luciditate la liderii care conduc astăzi ţara din partea USL“,   a spus Udrea.
Elena Udrea s-a aflat luni seară la Suceava,vizita sa incluzând o vizită la Cetatea de Scaun  a Sucevei  și a întâlnire cu starețul Mănăstirii Sf Vasile din Leucușești, părintele Ioil. 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*