Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Premierul Victor Ponta vine la inaugurarea noii grădinițe din Dumbrăveni

ponta la dumbraveni2Premierul Victor Ponta vine la inaugurarea noii grădiniție din Dumbrăveni. Evenimentul va avea loc duminică, 14 septembrie , zi  in care primul ministru anunțase că va reveni după ce în data de 14 august  a semnat și a anunțat alocarea sumei de 1 milion de lei pentru finalizarea construcției și dotarea cu mobilier  a  imobilului.  Victor Ponta  a declarat la acea vreme că va veni la inaugurare pe 14 după ce edilul comunei, Ioan Pavăl spunea că investiția va fi gata la începutul anului școlar. Aici ar urma să învețe 230 de micuți. Lucrările  sunt aproape gata iar în aceste zile va fi dotată cu mobiler.

România are nevoie de copii, peste 30-40 de ani o să fim numai  bătrâni în ţara noastră şi dacă tot vrem să fie cât mai mulţi copii, trebuie să facem să le fie bine. Microbuze pentru multe localităţi, fonduri europene pentru şcoli… Îmi aduc aminte că şi la Botoşani şi Bacău şi în mai multe zone am reuşit să terminăm maternităţile, dacă reuşim în 10-15 ani să aplicăm o strategie de creştere a natalităţii, o să luăm exemplul bun de la DVR, vin să văd când e gata grădiniţia”, declara Victor  Ponta, la acea dată.

like-facebookEdilul comunei, Ioan Pavăl, este cel care supraveghează modul în care se derulează investiția.

La inaugurare va fi prezent alăuri de  premierul Victor Ponta, viceprim-ministrul, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, Liviu Dragnea, deputatul Eugen Bejinariu, autoritățile județene  și locale și invitați de la administrația din Cernăuți și localități din regiunea Cernăuți cu care conducerea Primăriei Dumbrăveni are relații de colaborare.

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*