Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Elena Udrea susţine că premierul României ar putea fi o femeie. Nu aveţi dumneavoastră aici în Moldova un slogan: Încearcă şi cu o femeie?

elena udrea 4Politicianul Elena Udrea a declarat, luni, la Suceava, că în nici un caz Traian Băsescu nu va fi premierul României.

Nu va fi Traian Băsescu primul ministru. În primul rând pentru că Traian Băsescu a spus clar că nu va rămâne în zona administraţiei şi în al doilea rând pentru că eu cred că România intră într-o etapă nouă în care trebuie să formăm un guvern oameni care sunt din viitoarea majoritate parlamentară”, a spus Udrea.

Candidatul PMP la preşedinţie susţine, însă, că primul ministru ar putea fi o femeie, dar cea mai mare schimbare pe care ar avea-o ţara noastră ar fi să aibă o femeie preşedinte.

like-facebookPremierul poate fi şi o femeie, nu m-am gândit, dar de ce nu? Până la urmă cred că este momentul unei femei la preşedinţia României . Dacă o femeie poate fi preşedinte, clar poate să fie o femeie şi prim ministru, iar cea mai mare schimbare pe care România o poate avea este să pună o femeie preşedinte. Nu aveţi dumneavoastră aici în Moldova un slogan: Încearcă şi cu o femeie?”, a precizat Elena Udrea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*