Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Depozit inedit de ţigări şi alcool depistat de poliţişti în centrul Sucevei

Poliţiştii au descoperit, joi, sute de pachete de ţigări şi alcool de contrabandă ascunse de un sucevean într-un autoturism parcat în zona unui centru comercial din municipiul Suceava. Practic suceveanul şi-a făcut un depozit de produse accizabile din propria maşină. În urma verificărilor autoturismului lui Vasile H., de 52 de ani, poliţiştii au descoperit 770 de pachete de ţigări de contrabbandă şi 30 sticle de un litru de alcool.

Proprietarul autoturismului le-a spus poliţiştilor că a cumpărat ţigările de la nişte ucrainieni şi vroai să le vândă. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal estimând o valoare de aproape 8.000 de lei a produselor accidezabile. De asemenea, maşina a fost indisponibilizată.

“Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, fiind înregistrat dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă  faptă prev. şi ped de  art. 270 alin 3 din Legea 86/2006 modif. de O.U.G. 54/2010. În vederea continuării cercetărilor a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 770 pachete de ţigări de contrabandă şi 30 de sticle a cate 1 litru alcool fără timbru fiscal, iar  autoturismul a fost indisponibilizat”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*