Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Monstruos! Şi-a bătut soţia de 16 ani şi fiica de trei luni şi a ameninţat că le omoară

Un bărbat de 29 de ani din oraşul sucevean Liteni a dat dovadă de o cruzime de nedescris. El şi-a bătut nevasta, în vârstă de 16 ani, dar şi fetiţa de trei ani, ameninţându-le că le omoară. Femeia a cerut, vineri, ajutorul poliţiştilor şi a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

La solicitarea ei, poliţiştii au pătruns în forţă în locuinţa acesteia, însă soţul ei  Neculai A şi minora nu au fost găsiţi.

În timpul intervenţiei, o altă echipă de poliţişti l-a identificat pe bărbat la o locuinţă învecinată unde era ascuns într-o cameră, împreună cu fiica acestuia.

Neculai A. s-a manifestat agresiv, adresând injurii, astfel că a fost imobilizat prin folosirea forţei şi aplicarea cătuşelor şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Liteni.

Minora a fost încredinţată mamei sale, Lidia B., în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârşirea  infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, şi „ameninţare”. Vineri, tatăl agresiv a fost reţinut pentru 24 de ore.

Soţia sa, de 16 ani, a fost examinată medico–legal, constatându-se că a suferit leziuni la nivelul capului şi toracelui, care necesită pentru vindecare 7 – 9 zile îngrijiri medicale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*