Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Elevi suceveni premiaţi la faza naţională a Concursului de Referate şi Comunicări Ştiinţifice de la Sinaia

Patru elevi suceveni s-au întors cu premii importante de la faza naţională a Concursului de Referate şi Comunicări Ştiinţifice ale elevilor din învăţământul liceal, la disciplina Geografie, care a avut loc la  Sinaia, în perioada 16-20 iulie 2014.

Este vorba despre Lorena L. Davidel, din clasa a XI-a, la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, îndrumată de profesorii Marcel Proorof şi Constantin Cocerhan, care a obţinut mentiune la secţiunea Geografie fizică, cu referatul „Cercetări paleografice şi geomorfologice în bazinul Şomu Mare”.

De asemenea, Andreea Cîmpan, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Eudoxiu Humuzachi” din Rădăuţi, la secţiunea Geografia mediului a obţinut premiul I. Ea a fost îndrumată de profesorii Luminiţa Lăzărescu şi Constantin Cocerhan, iar titlul lucrării sale a fost „Evoluţia mediului din municipiul Rădăuţi sub impactul dezvoltării teritorial- funcţionale”.

Cel de-al treilea elev care s-a întors cu premiu de la Sinaia este Răzvan Alexandru Gavriliuc, din clasa a X-a, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava care a obţinut premiul III la secţiunea Geografie umană cu lucrarea: „Dinamica şi structura populaţiei comunei Grăniceşti în ultimele două decenii”, avându-i ca profesori îndrumători pe Constantin Cocerhan şi Luminiţa Lăzărescu.

De asemenea, Adelina Ioana Cardaş, din clasa a XI-a, la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, a obţinut premiul I cu lucrarea „Evoluţia funcţională a perisajului urban în oraşul Fălticeni”, sub îndrumarea profesorului Marcel Prorof.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*